Starity

Pénisz alakú ékszert gyárt Ke$ha

2013. augusztus 02. 10:10   |   Szerző: snoopy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A magyar származású botrányos énekesnő ebben a hónapban dobta piacra ékszerkollekcióját, amiben van egy-két meglepő darab.

hirdetés
Pénisz alakú ékszert gyárt Ke$ha

Amikor azt hinnénk, Ke$ha már nem tud újabb dologgal meglepni minket, akkor mindig bebizonyítja, hogy igenis van még a tarsolyában. Most azonban nem botrányos viselkedésével, esetleg sértő megjegyzésével került az emberek szájára a neve, hanem mert nemrég debütált ékszerkollekciója, ami a Kesha Rose by Charles Albert nevet viseli, és néhány darab igen meglepő, egyes emberek számára pedig valamelyik egyenesen megbotránkoztató

Vannak foggyűrűk, halálfejes fülbevalók és csillagos karkötők is, de amik kicsapták a biztosítékot mindenkinél, azok a pénisz alakú gyűrűk, nyakláncok és fülbevalók voltak.

Az ékszerek árai egyébként 9–600 dollár között mozognak, ami talán nem meglepő, hisz kvarc is van az ékszerekben. A teljes kollekciót a hivatalos oldalon lehet megtekinteni, ahol egyébként rendelni is lehet.

Fotó: Kesha Rose by Charles Albert

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek