Starity

All Time Low: „Új anyagon dolgozunk”

2013. augusztus 02. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy interjú során említette meg Jack és Rian, majd Alex is, miszerint az együttes új dalokon dolgozik!

hirdetés
All Time Low: „Új anyagon dolgozunk”

Az All Time Low nemrég Belgiumban turnézott, és mialatt ott voltak, egy interjú során az énekes. Alex Gaskarth és a gitáros, Jack Barakat kikotyogta, jelenleg is új dalokat készítenek.

Az énekes ezt nyilatkozta: „Nem igazán írunk dalokat a turné alatt, ilyenkor nehéz a szövegírásra figyelni, ezért inkább a zenélésre fókuszálunk, és hogy jól érezzük magunkat. De van pár dalunk, amin dolgozunk, és ami elég érdekes meglepetés lesz a rajongók számára, ezért ki merem mondani, hogy hamarosan új dalokkal fogunk jelentkezni.”

A zenekar alig több mint fél éve adta ki legutóbbi, ötödik stúdióalbumát, a Don't Panicet, két évvel ezelőtt, júniusban pedig negyediket, ami a Dirty Work címet viseli.

A zenekar több mint egy hónapig turnézott a Green Dayjel és a Blink 182-val, legközelebb augusztusban kezdenek bele egy ázsiai turnéba, ezután pedig szeptemberben a Pierce The Veillel fogják járni az utakat az Egyesült Államokban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek