Starity

Búcsúepizóddal emlékezik a Glee Cory Monteithre

2013. augusztus 02. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sorozat stábja egy különleges és mély mondandójú résszel köszön el a tragikusan elhunyt színésztől.

hirdetés
Búcsúepizóddal emlékezik a Glee Cory Monteithre

Az egész világot megrendítette Cory Monteith július 13-i halála, de különösen a hatalmas Glee-rajongótábort, akik mind azt szeretnék, hogy a Fox és a sorozat méltó módon búcsúzna el a néhai fiatal színésztől egy neki szentelt epizódban. Kérésük pedig teljesülni is fog, ugyanis kiderült, hogy a szeptemberben startoló évad harmadik rész teljes egészében Finn Hudsonról fog szólni és emellett, a súlyos drogfüggőségről is. A Fox elnöke, Kevin Reilly pedig azt is elárulta csütörtökön, hogy a producer, Ryan Murphy egy külön anyagot is fog forgatni a stábbal, melyben nyíltan beszélnek a történtekről.

„A legjobb dolog, amit a műsorért tudunk tenni, legalábbis ezen a ponton az, hogy elbúcsúzunk a karaktertől. Amikor a tiszteletére készített epizódot csináljuk majd, azt olyan módon kell, hogy a szereplőknek ne kelljen újra megbirkózniuk ezekkel a nehéz érzésekkel, amiket korábban már átéltek” – mondta Murphy, aki már Cory egykori barátnőjével, Lea Michele-lel is beszélt a műsorról, aki elárulta, hogy mindenképpen folytatni fogja.

Tehát szerencsére nem fogja átvenni senki Cory helyét, de azt még nem tudni pontosan, hogyan és miként fog elbúcsúzni Finn. Könnyen lehet, hogy hasonló módot választanak és Cory-hoz hasonlóan őt is túladagolásban fogjuk elveszíteni, hiszen ahogy azt fentebb is írtuk, a búcsúepizód másik fő témája a függőség lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek