Starity

Ruhamustra: Young Hollywood Awards 2013

2013. augusztus 02. 17:05   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tegnapi napon megrendezett díjátadón rengeteg híresség részt vett, és újra elkápráztattak bennünket – ám most is akadtak páran, akik nem figyeltek eléggé...

hirdetés
Ruhamustra: Young Hollywood Awards 2013

AnnaSophia Robb

AnnaSophia úgy festett, mint egy igazi tavaszi tündér. Halványrózsaszín Pucci-ruhát viselt, kiegészítésképpen Stuart Weitzman-cipőket húzott, David Yurman-ékszereket viselt és Jimmy Choo-táskát szorongatott kezeiben. Üde és fiatalos!

Kelly Osbourne

Kelly igazi nyolcvanas évekbeli dívaként hódított ebben az élénk sárga ruhában. Strasszos cipője és csilli-villi táskája csak hab volt a tortán.

Aisha Tyler

Aisha nemrég még hófehér ruhában állt a kamerák elé, most viszont megmutatta vadabb stílusát és ebben a flitteres sötét színű ruhában pompázott, amelyben akár egy bulin is részt vehetett volna.

Christa B. Allen

Christa úgy ragyogott, akár egy ékkő! Ebben a Pontini-ruhában igazi partihercegnős hatást keltett. A bőrszínű csíkok feldobták a ruhát, és segítettek kiemelni a színésznő csodás alakját. A spagettipántos fekete szandál tökéletes választás volt.

Kathy Griffin

Az 53 éves komikus kitett magáért. A strasszok és kövek egyáltalán nem tették a ruhát kislányossá és kihívóvá, épp ellenkezőleg! A zárt nyakkal tökéletesen bohém, mégis nőies hatást adott.

Bailee Madison

Bailee most eltalálta és korához illő darabot választott. Ez a fekete virágos ruha nem öregíti, de nem is esett át vele a ló túloldalára – tökéletesen illik hozzá. Göndör fürtjei igazán bájossá tették és a hegyes balettcipő is tökéletes választás volt.

Lucy Hale

Talán nem szokványos ez a fekete-fehér Joy Cioci-darab, mégis illett az énekes-színésznőhöz. Le Silla-szandáljába nem tudunk belekötni. Kiegészítésképpen Peggy Hartanto-, aranyszínű övet, Graziela Gems-ékszereket és Edie Parker-táskát választott.

Jillian Rose Reed

A Kínos vöröskéje egyszerű ruhát választott, de szerintünk mégis magára vonta a figyelmet ebben az ABS-darabban. Merkin-táskát és Kabana-ékszereket választott szettjéhez, cipői a L.A.M.B. márkát képviselik.

Tara Reid

A színésznő igazán lenyűgözően festett ebben a fekete-kék ruhában. Az eltérő színekből álló, egyrészes maxiruha mostanság igazán trendinek számít Hollywoodban.

Becky G

Becky ebben a merész, derékvillantós ruciban parádézott. A sötétzöld, flitterekkel tarkított mini remek választás volt, fiatalos, vad, mégis elegáns.

Alli Simpson

Alli tetőtől talpig fehérben jelent meg a gálán. Bár nem koktélruhát vagy estélyit vett fel, ez az egyszerű összeállítás is nyerő volt.

Anna Camp

A színésznő a fehér mellett egy kis aranyat is becsempészett öltözékébe. Cipői és ékszerei a St.Lauren divatházhoz tartoznak.

Hollie Cavanagh

Bizton állíthatjuk: a fehér szín tarolt! Az énekesnő is fehérbe bújt, ám ő vörös szandival dobta fel szettjét.

Aimee Teegarden

A 23 éves színésznő egy igazán különleges, fekete Marchesa-ruhát viselt. BCBG-magassarkúkat húzott és Judith Leiber-táskát választott kiegészítésképpen. A hálós vagy tüllanyagokkal mindig vigyázni kell – szerencsére nemezúttal a tüll feldobta a ruhát.

Selena Gomez

Miss Gomez a vörös szőnyeges felvonuláson nem vett részt, ám díját átvette. Ehhez pedig egy fekete, a váll- és hasrésznél bőrrel és kövekkel díszített Versace-ruhát talált a legmegfelelőbbnek. Cipői a Jimmy Choo márkához fűződnek, ékszerei pedig a Neil Lane divatházhoz.

Laura Marano

Laura is feketébe öltözött. Theory-topot és Vince-nadrágot viselt, Stuart Weitzman-csizmát húzott, egy House of Harlow-gyűrűt és Tory Burch-karkötőt választott kiegészítők gyanánt. Visszafogott motoros stílus, de nekünk bejön!

Tara Lipinski

Tara összeállítása egyszerű volt, mégis nagyszerű. A barnás minidresszt igazán szandálja és a deréköv dobta fel. Tara és Laura egyébként együtt adták át a díjat.

A legjobb ruha-összeállítások után most lássuk a legrosszabbakat!

Crystal Reed

Crystal igazán mellényúlt ezzel a virágos, zsebes förmedvénnyel. Úgy fest, mint aki most lépett elő a középkorból. Talán legközelebb, Crystal. Talán legközelebb!

Alyssa Milano

A bűbájos boszorka most korántsem festett olyan bűbájosan, inkább egy fekete hóemberre hajazott. Most komolyan: nagyon gáz ez a felsőrész, a cipő pedig virít!

Holland Roden

Bár a virágminta mindig divatban van, azért túlzásba is lehet vinni. És pont ezt láthatjuk, ha ránézünk Holland szettjére, amelyen sehogy sem lehet javítani.

Cat Deeley

Ha a szoknyára nézünk, talán a hawaii naplemente jut eszünkbe... a szoknya egyszerűen nincs harmóniában a túlságosan is modern, a szoknyához képest futurisztikus felsővel. Legközelebb gondoljunk az ég és föld fogalmára!

Stella Maeve

Bár a legtöbb fehérben megjelent sztár beletrafált a ruhaválasztásba, Stellára ez nem igaz: a ruha valamiért nagyon fura, vegyes érzéseket kelt bennünk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek