Starity

Nem áll készen a házasságra Miley és Liam

2013. augusztus 02. 20:08   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Noah nemrégiben testvéréről nyilatkozott és kifecsegte, hogy Miley és Liam még nem tervezik az esküvőt.

hirdetés
Nem áll készen a házasságra Miley és Liam

Új pletyka söpört végig Hollywoodban – Miley Cyrus és Liam Hemsworth nem házasodik össze, legalábbis még nem. Az egész Noah Cyrustól, Miley húgától indult, aki a Do Something Awardson felajánlotta, hogy felvilágosítja a sajtót erről. Ráadásul az a pletyka kering, hogy civakodni is szokott a sztárpár.

Persze ettől függetlenül még vannak terveik a ceremóniával kapcsolatban, főleg Miley húgának, habár még sem nővére, sem Liam nem áll készen arra, hogy oltárhoz sétáljanak.

Noah saját bevallása szerint egy vadító ruhát szeretne a koszorúslányoknak (de főként magának), és elmondta, hogy nővére gyakran ad neki tanácsot a divattal kapcsolatban – amit lehet, hogy jobb lenne, ha mellőzne, hisz egy 13 éves lánynak nem pont úgy kéne öltöznie, mint Miley-nak.

„Sokat jár haza, mindig odamegy a szekrényemhez, és elmondja, hogy szerinte melyik ruhát kellene megtartanom és melyiket nem. Aztán összerendezi a ruhákat, és akkor jövök én, hogy »mi történt a szekrényemben?«

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek