Starity

Megnősült Sam Claflin

2013. augusztus 02. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Futótűz sztárja és Laura Haddock nemrég oltár elé álltak és kimondták egymásnak a boldogító igent.

hirdetés
Megnősült Sam Claflin
Fotó: Gf/Bauer Griffin

A Hófehér és a vadász és A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken című filmekből ismert Sam Claflin nemrég feleségül vette menyasszonyát, az angol származású színésznőt, Laura Haddockkot egy privát ceremónia keretein belül, több mint egyévnyi jegybenjárás után.

A 27 éves színész és a szintén 27 éves színésznő találkozása szerelem volt első látásra: „Besétáltam egy meghallgatásra és ott megláttam őt, és rögtön tudtam. Már nem egy meghallgatást csináltam végig vele és a negyedik után felhívtam a menedzserem és azt mondtam neki, hogy szerelmes vagyok. Ő meg csak azt kérdezgette, hogy ment a meghallgatás, én meg 'Nem, nem, nem értesz. Épp most találkoztam a nővel, akit feleségül akarok venni'. Aztán még aznap este elmentem bulizni, majd utána vártam a metróra és amikor kinyílt az ajtó, ő ott állt. Nem viccelek. Ez tényleg így volt” – mesélte Sam korábban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek