Starity

A CW új sorozata ősszel érkezik

2013. augusztus 02. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A CW csatorna Reign című sorozata ősszel startol, amely a régi francia és skót időkben fog zajlani!

hirdetés
A CW új sorozata ősszel érkezik

A CW csatorna júniusban mutatta be első előzetesét az új, jelenleg is forgatás alatt álló Reign című sorozathoz.

A történet Maryről, Skócia hercegnőjéről szól, aki Franciaországba utazik, hogy családja érdekében férjhez menjen a trónörököshöz. Ám ennyire nem egyszerű a házasság, hiszen akármennyire is gyönyörű Mary, II. Ferenc herceg kicsapongó életét szeretné folytatni. Marynek azonban megtetszik a herceg féltestvére, Sebastian (Bash), aki szintén gyengéd érzelmeket táplál a lány iránt. Ezalatt pedig összeesküvések folynak a francia–skót birodalmak között, a színfalak mögött.

A főszereplőket Adelaide Kane (Mary), Toby Regbo (Francis/Ferenc) és Torrance Coombs (Sebastian) alakítják majd, de még olyan színészek is feltűnnek a sorozatban, mint Anna Popplewell a Narnia Krónikákból vagy Caitlin Stasey, aki az ausztrál Szomszédok című sorozatban játszott.

A sorozat 2013 őszén fog startolni az Egyesült Államokban, ám nálunk majd valószínűleg csak az USA-beli sikerek után lesz esélyes a megjelenés.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek