Starity

Megjelent a Sherlock harmadik évadának előzetese

2013. augusztus 03. 16:04   |   Szerző: VictoryS.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2013. október 31-én érkezik a Sherlock legújabb évada. Az első előzetest és az epizódok címét már mi is megtekinthetjük.

hirdetés
Megjelent a Sherlock harmadik évadának előzetese

Végre megékezett a Sherlock soron következő, harmadik évadának bemutató videója. A sorozat készítői elárulták, hogy ebben az évadban kiderül, a főhős hogyan is élte túl, azaz játszotta ki a halált az előző évadban.

A harmadik évad első epizódját 2013 októberében mutatják be, és ugyanúgy három részből fog állni, mint azt eddig megszokhattuk. A főszerepekben továbbra is Benedict Cumberbatch és Martin Freeman lesz látható, akik visszatérnek a The Empty Hearse, a The Sign of Three és a His Last Vow epizódokban.

Benedict elárulta: nemcsak a három évadot fog megéli a sorozat, hiszen már a negyedik előkészületei is zajlanak. Ezt a Radiotimesnak árulta el. „Megegyeztünk még két évadban, de bajba kerülhetek, amiért ezt elárulom nektek. Jelenleg annyit tudok, hogy megcsináljuk ezt a három epizódot, aztán még hármat.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek