Starity

Bajban van Lady Gaga édesapja

2013. augusztus 04. 21:09   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miközben az amerikai énekesnő a nagy visszatérésre készül, az édesapja komoly problémával találta szembe magát. Joe Germanotta New York-i éttermében, a Joanne Trattoriában állítólag egy egész csapat egér tanyázik.

hirdetés
Bajban van Lady Gaga édesapja

Amint a RadarOnline.com beszámolt róla, az egerek egy lyukon keresztül jutottak be az étterembe a terasz közelében. Állítólag már nemcsak a konyhában tettek látogatást, hanem a vendégek között is.

Egy szemtanú mesélte a brit Mirror riporterének: „Olyan volt, mint egy rossz komédia – az emberek nem nevetettek, hanem sikoltoztak. A szerencsétlen személyzet nagyon szégyellte magát.”

Mindössze néhány órával az egértámadás előtt Joe Germanotta a Twitteren dicsekedett arról, milyen tökéletes higiéniai viszonyok uralkodnak a 2012 februárjában megnyitott éttermében. Korábban az ellenőrök nem voltak elégedettek a Joanne Trattoriával, és A osztály helyett csak B minősítést kapott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek