Starity

Amanda Bynes öngyilkos lesz?

2013. augusztus 04. 23:11   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amanda Bynes vagy öngyilkos lesz, vagy drogtúladagolásban fog távozni az élők közül – így vélekedik egy barátja, aki szerint szuicid hajlamai vannak.

hirdetés
Amanda Bynes öngyilkos lesz?

Amanda Bynes egyik legjobb barátja rettentően aggódik a lányért, szerinte a színésznő vagy öngyilkosságot követ el, vagy drogtúladagolásban fog távozni az élők közül.

A Micsoda srác ez a lány sztárjának legjobb barátja, Jonathan Jaxon a Mirror magazinnak mesélt arról, mennyire nyugtalanítja, hogy Amanda úgy végezheti, mint Amy Winehouse, ha nem kapja meg a megfelelő segítséget, amire rendkívüli módon szüksége van.

Jonathan hozzátette, hogy az egykori Nickelodeon-sztár a cigaretta mellett még legalább 30 db kokainnal töltött cigarettát is elszív egy nap. Bynest nemrég pszichiátriára szállították, ahol két hetet kell eltöltenie, talán ez majd segíteni fog rajta, s nem fog tragédiába torkollni az élete.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek