Starity

A legjobb és legrosszabb címlapfotók: Jennifer Lawrence

2013. augusztus 06. 12:12   |   Szerző: Vandi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jennifer Lawrence napjaink egyik legsikeresebb színésznője. Számos magazin kérte fel címlaplánynak, ezek közül megmutatjuk a legjobban és a legrosszabban sikerülteket.

hirdetés
A legjobb és legrosszabb címlapfotók: Jennifer Lawrence

A legjobb címlapfotók:

Malibu (2011. február)

A színésznő legjobban sikerült címlapjai közé tartozik az Egyesült Államokban kiadott Malibu magazinon található fotója. Ekkor még csak 20 éves volt, mégis érett nőként pózol. Feltűnő, ezüst színű ruháját remekül ellensúlyozza a visszafogott sminkje és az egyszerű, hullámos frizurája.

Soul (2013. május)

Hollywood üdvöskéjének ez az egyik legújabb címlapja, a Soul magazin görög kiadásában fekete-fehérben köszön vissza ránk. Jennifer színek nélkül is megállja a helyét: a hangsúlyos szemfesték és a bájos loknik magukra vonzzák a tekintetet.

Tatler (2013. május)

Az Oroszországban megjelent Tatler magazin borítóján szexi bombázóként tündököl az ifjú tehetség. Egy rövid fekete pulóvert visel, kiegészítőként pedig masnit és egy aranyszínű karkötőt. A cicaszemei pedig egyenesen ellenállhatatlanná teszik őt – kislányosan szexi!

Vanity Fair (2013. február)

A Vanity Fairben bájos mosollyan az arcán pózol a Napos oldal sztárja. A februárban megjelent újság borítóján a tavaszt idézi, amint egy virággal a kezében, ártatlan mosollyal tekint vissza ránk. Ne feledkezzünk meg a ruháról sem, a mélyen dekoltált, csíkos ruhában rendkívül jól néz ki.

Elle (2012. december)

Jennifer az Egyesült Államokban megjelent Elle magazinban megmutathatta nőiességét. Rendkívül dögösen festett a hófehér, merész kivágású ruhában, a vörös rúzs pedig feldobta a címlapot. A frufru és a kócos haj első pillantásra furcsa, viszont egyfajta retrós hatást kölcsönöz neki.

A legrosszabb címlapfotók:

Serafina (2013. február)

A brazil magazinban nem festett túl jól, Jennifer egy dologra megtanított minket: egy gyönyörű nőt is elronthat egy rossz frizura és egy szörnyű póz. Az egyetlen erős pont a smink volt, abban nem hibáztak, rendkívül illik hozzá a vörös rúzs.

Seventeen (2012. április)

A Seventeen magazin általában mindig mellétrafál, ha a címlapokról van szó, hiszen olyan gyönyörű hírességeket is „elcsúfított”, mint Taylor Momsen vagy Blake Lively.

A készítők most sem brillíroztak, Jennifer egy rendkívül előnytelen sminket kapott, a szemén pedig annyit photoshopoltak, hogy szinte teljesen új, üres tekintetet kaptunk.

W (2012. október)

Jennifer, te vagy az?! Nem élete legjobban sikerült címlapját köszönheti a W magazinnak. Az amerikai kiadásban a fiatal színésznő legalább negyvenévesnek, de leginkább egy élő alabástromszobornak néz ki.

A ruhája sem emeli ki tökéletes alakját, és olyan, mintha a fejére fekete hollók fészkeltek volna. A smink nagyon előnytelen számára, és nem hangsúlyozza ki az egyébként csodálatos arcát.

Interview (2012. április)

Az Interview magazin tavalyi, Németországban megjelent kiadásában nem találták el a színésznő stílusát. Bár a frizurája tökéletes, a ruhában van kivetnivaló: ilyen öltözékben inkább egy férfimagazin címlapjára kellett volna kerülnie, mintsem ide. És mit keres az a csillag az arcán?

Entertainment Weekly (2012. április)

Jennifer igazán akkor vált világhírűvé, amikor a mozikba került Az éhezők viadala-trilógia első része. Ha összehasonlítjuk ezt a W magazin címlapjával, láthatjuk, hogy szinte ég és föld a különbség: az EW szerkesztői kicsit túlságosan is meghintették barnítóval a színésznőt, a címlapon tényleg úgy fest, mint aki lázas vagy megpirult az alatta lobogó tűzben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek