Starity

Bella Thorne ismét filmszerepet kapott

2013. augusztus 05. 21:09   |   Szerző: Fannii98

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lassan nem tudjuk Bella Thorne jövőbeli projektjeit egy kezünkön megszámolni! Most újabb szerepet kapott az Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day című filmadaptációban.

hirdetés
Bella Thorne ismét filmszerepet kapott

A Disney-sztár, Bella Thorne csatlakozott az Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day (Alexander és a szörnyű, pocsék, nem jó, nagyon rossz nap) Disney-adaptációjának a stábjához. A főszereplő Ed Oxenbould lesz, de a további szereplők között olyan nevekkel is találkozunk, mint Steve Carell és Jennifer Garner.

A Judith Viorst által írt Bad Dayt 1972-ben publikálták, a történet középpontjában egy fiú (Oxenbould) áll, akinek volt egy nagyon szörnyű napja, és rájön, hogy ez bárkivel előfordulhat. A forgatókönyvet Lisa Cholodenko és Rob Lieber írta, a rendezés pedig Miguel Artete nevéhez fűződik.

Bella Thorne fogja alakítani Alexander menő bátyjának az érzelgős barátnőjét. A 21 Laps és a The Jim Henson Co. kezei közül kerül ki a családi film, amelyet 2014. október 14-én tűznek majd műsorra – a magyar premierről egyelőre nincs információ.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek