Starity

Klippremier: Mumford & Sons — Hopeless Wanderer

2013. augusztus 06. 15:03   |   Szerző: Törpemókus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jason Bateman, Ed Helms, Jason Sudeikis és Will Forte bújt a srácok bőrébe: az angol folk-rock zenét játszó zenekar újabb kisfilmmel örvendeztette meg rajongóit, melynek címe Hopeless Wanderer.

hirdetés
Klippremier: Mumford & Sons — Hopeless Wanderer

Marcus Mumford, Winston Marshall, Ben Lovett és Ted Dwane 2007-ben Londonban alapították meg a Mumford & Sonst. Az együttes különleges hangzásvilága az angol tradicionális hangszereknek köszönhető, mivel a billentyűs hangszerek, dobok és gitár mellett hallani lehet a bendzsót, a mandolint és a rezonátoros gitárt is.

Első EP-lemezük Love Your Ground néven fut, amivel kisebb sikereket értek el, de az igazi áttörést a Sigh No More című nagylemezük hozta meg számukra. Ezt követően Grammy-díjra is jelölték őket, legjobb új előadó és legjobb rock dal kategóriában.

Második stúdióalbumuk Babel néven került a boltok polcaira 2012 szeptemberében. Ezen található a Hopeless Wanderer, amihez most kisfilmet is készítettek. A srácokat  Jason Bateman, Ed Helms, Jason Sudeikis és Will Forte alakítják.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek