Starity

Egy napon született és halt meg a házaspár

2013. augusztus 11. 22:10   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Manapság sokan kérdezgetik, hogy valóban létezik-e az igaz szerelem, valóban lehet-e valaki sírig szeretni? Helen és Les Brown kapcsolata tökéletes példa arra, hogy igenis létezik a sírig tartó szerelem. "Boldogan éltek, míg meg nem haltak."

hirdetés
Egy napon született és halt meg a házaspár

Helen és Les ugyanazon a napon születtek, 1918 szilveszterén. Először a középiskolában pillantották meg egymást és tudták, hogy őket egymásnak teremtették.

Azonban szerelmüket ellenezték a szüleik, ugyanis úgy vélték, hogy egy gazdag férfi és egy hétköznapi nő nem kelhet egybe, ezért a szerelmespár megszökött otthonról. Később összekötötték az életüket és született egy fiuk, Les Brown Jr.

1963-ban a házaspár a fiukkal együtt Long Beachre költözött, ahol Les fotósként dolgozott, míg felesége, Helen ingatlanügynökként kereste a pénzt. Boldogan éltek új otthonukban, azonban később borzasztó hírekkel kellett szembesülniük.

Kiderült, hogy Helen gyomorrákkal küzd és férje, Les pedig Parkinson-kórban szenved. Betegség ide vagy oda, együtt maradtak, szerették és támogatták egymást a nehéz pillanatokban.

A szerelmespár tavaly ünnepelte 75. házassági évfordulóját, azonban sajnos a 76. megünneplésére már nem volt lehetőségük, ugyanis Helen Brown 2012. július 16-án elhunyt, majd ezt követően július 17-én szerető férje, Les is végleg eltávozott az élők sorából. 94 évesek voltak.

A pár fia, Les Brown Jr. a következőt nyilatkozta az egyik újságnak: „Ez egy igaz szerelem volt. Minden napjukat együtt töltötték 75 éven keresztül. Anyukám azt mondta, hogy nem akarja látni, hogy apa meghal. Nem tudna nélküle élni.”

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek