Starity

Rendőrt és mentőt hívtak a One Direction-rajongókhoz

2013. augusztus 06. 19:07   |   Szerző: Crazymofo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szombaton kihívták a Los Angeles-i rendőrséget a This Is Us premier előtti vetítésére: a One Direction lelkes rajongói elvesztették a fejüket.

hirdetés
Rendőrt és mentőt hívtak a One Direction-rajongókhoz

A világ jelenleg egyik legnépszerűbb pop-fiúbandájának dokumentumfilmjének, a This Is Usnak szombaton volt a premier előtti bemutatása Los Angelesben, ami nem kis rajongói hadsereget vonzott maga után. Amikor kiderült, hogy már nincs több szabad hely a filmre, mindenki elkezdett betolakodni – ekkor döntöttek úgy, hogy kihívják a rendőrséget.

Egy anya, aki szemtanúja volt a káosznak, így mesélt a The Mirrornak: (A rajongók) felbátorodtak és egyenesen a jegyeladókhoz mentek, ahol azt kiabálták, 'Engedjetek be!, Engedjetek be!'. Sok premieren voltam már, láttam, ahogy a rajongók megőrülnek Johnny Deppért és Tom Cruise-ért, de ilyet még életemben nem láttam.”

A rendőrök és a biztonsági őrök nem tudtak mást tenni, minthogy a rajongókat kitessékelték az épületből. A személyzet azt álítja, hogy a mentőket is ki kellett hívni, mert volt néhány lány, aki remegett és sírt, és sokan levegő után kapkodtak.

Több mozinál tervezik, hogy a bemutató ideje alatt mentősöket és elsősegély-nyújtókat alkalmaznak, nehogy az infantilis rajongók hisztérikus rohamai komoly egészségügyi problémákba és ájulásokba torkolljanak a srácok felsőtesteinek látványa miatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek