Starity

A legszebb és legrosszabb ruhákban: Lucy Hale

2013. augusztus 11. 10:10   |   Szerző: Vandi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Pretty Little Liars Aria Montgomery-je remek stílusérzékkel rendelkezik, és ezt már számtalanszor bizonyította. Viszont ő sem tökéletes, így néha követett el hibákat az öltözködés terén. Most megmutatjuk Lucy legszebb és legrosszabb ruháit, amelyeket a vörös szőnyegen viselt.

hirdetés
A legszebb és legrosszabb ruhákban: Lucy Hale

A legszebb ruha-összeállítások:

Kids' Choice Awards (2013)

Lucy egyik legcsodálatosabb ruhaösszeállítását a tavaszi Kids' Choice Awards díjátadón viselte. A szabása nem bonyolult, viszont a hófehér szín miatt mindenkinek megakad a szeme rajta. A ruhakölteményt a Dior divatháznak köszönhetjük, amit Brian Atwood cipőkkel, Nancy Gonzalez táskával és BaubleBar nyaklánccal kombinált. Hátratűzött frizurája is kifogástalan volt, egy igazi világszárhoz illő hajviselet.

Teen Choice Awards (2010)

A színésznő egy különleges szettben jelent meg a három évvel ezelőtti eseményen. A fekete alapszínű Paule Ka-koktélruhát egy aranyszínű öv és szemet gyönyörködtető kék kövek díszítik. Az érdekes ruhához Ruthie Davis lábbelit viselt, aminek a hátulján fekete szegecsek találhatóak, ezáltal elegáns és vagány is egyszerre. A haját kiengedte és oldalra tűrte, ami így kiemeli bájos arcát.

Teen Choice Awards (2012)

A sokat mosolygó színésznő ismét a Teen Choice Awardson bizonyította, hogy remek a stílusérzéke. A tavalyi eseményen egy élénk narancssárga Wes Gordon-ruhát húzott, amihez Brian Atwood magassarkú szandált párosított, az ékszerek pedig a Jimmy Choo-tól, a Bang Bang-től, és Giles and Brother-től vannak. A vidám szettet egy vidám frizurával egészítette ki, öröm ránézni!

Teen Vogue Young Hollywood Party (2012)

A Pretty Little Liars Ariája többször viselt már Dior márkájú ruhát vörös szőnyeges eseményeken, és szinte kivétel nélkül mindegyik jól állt neki. A fehér alapon világoskék mintás darabot nézve is megállapíthatjuk, hogy nagyon illik hozzá a ruha, és láthatóan jól is érzi magát benne. A szandál is a Dior divatházból való, a kézitáskája Edie Parker-től származik, ékszerként pedig Adeler-fülbevalókat és Dana Rebecca-gyűrűt viselt.

Much Music Video Awards (2012)

Az ifjú világsztárnak rendkívül jól áll a bordó. A 2012-es Much Music Video Awardson ennek a színnek egy sötét árnyalatát viselte. A Peplum-miniruhát Peter Somnak köszönhetjük, amit Lucy bézs táskával és Brian Atwood-cipőkkel tett még ellenállhatatlanabbá. A sminkje is tökéletes volt, az ajkán bordós árnyalatú rúzs pompázott, a haján pedig az ombre (színátmenetes) stílust vehetjük észre.

A legrosszabb ruha-összeállítások:

Chicken McBites Launch Party (2012)

Ennél szörnyűbb szettet aligha láthattunk a színésznőn, úgy tűnik, a tavalyi rendezvényen cserben hagyta a stílusérzéke. A csipkefelső mintája csodálatos, ám a szabásával gondok akadnak. Nagymamáink korában volt divat az ilyen fajta ujjszabás, bár nem ez a legnagyobb gond: a trapéznadrág egyáltalán nem előnyös számára, és a hegyes orrú cipőt sem értjük. Mi történt veled, Lucy?

TCA Winter Press Tour party (2012)

Lucy valószínűleg ezzel a szettel szerette volna kihangsúlyozni vidám természetét, ám ez nem volt jó választás. Az élénksárga alapon röpködő rózsaszín pillangók nem hozták meg neki a sikert, már ami az öltözködést illeti. A Paul & Joe-ruha nem áll jól a sorozatsztárnak, formás idomai elvesznek a ruhadarabban. A frizurájával viszont nem volt semmi baj, rendkívül jól állt neki a kontyba tűzött haj.

ABC Family Upfronts (2012)

A fekete miniruha sosem megy ki a divatból, ám egyáltalán nem mindegy, hogy milyen a szabása. A csinos színésznő ezzel az Opening Ceremony-ruhával nagyon mellélőtt: ugyan a dressz merész hátsó kivágása nagyon jól néz ki, ám az alján lévő fodrok elég furcsán állnak, és elrontják az összképet. Az összeállításnak a rikító sárga fülbevaló sem tett jót, ez már több évvel ezelőtt kiment a divatból.

GLAAD Media Awards (2011)

Ezzel a szettel alaposan mellélőtt Lucy: a két évvel ezelőtti díjátadón egy Julian Joyce-koktélruhát viselt, aminek a színe csodálatos volt, ám a szabása már nem annyira. A ruha alsó része elég furcsán fest, és nem áll jól neki. A Giuseppe Zanotti-lábbelik sem nyerték el a tetszésünket, egyedüli erős pontként a Baccarat-nyakláncot lehet említeni.

Nylon + YouTube Party (2010)

A sorozatsztárnak jól állnak az élénk színek, ám ezzel a szettel alaposan mellélőtt: itt sem a színnel volt gond, sokkal inkább a szabással. Úgy néz ki, mintha egy liszteszsákba bújt volna, és rákötött volna egy övet. Ez nagyon rossz választás volt, és ezen még a hatalmas mosolya sem segített.


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek