Starity

Színdarab készült Száraz Dénes életéről

2013. augusztus 06. 20:08   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Száraz Dénes és Kovács Patrícia a Mokka vendégei voltak és meséltek arról, hogy hogyan és miért éppen a színész életéből csináltak színdarabot.

hirdetés
Színdarab készült Száraz Dénes életéről
Fotó: TV2

A Színház- és Filmművészeti Egyetem végzős diákjai találták ki, hogy az osztály minden tagjának a nevét egy kalapba tegyék, majd minden évben húzzanak egy cetlit és az illető életéről színdarabot csináljanak annak érdekében, hogy ne szakadjon meg köztük a kapcsolat. Idén hetedik éve húztak és Kovács Patrícia Száraz Dénes nevét találta meg.

Dénes az előadásban nem vesz részt, csak az előkészületekben, mivel mesélnie kellett magáról, ezért a darab címe „Száraz Dénes – Vele, de nélküle” lesz.

A Bors szerint Dénes azért nem vesz részt benne, mert utálja a múltját és kudarcként tekint a főiskolára. A színész erre ezt mondta: „Az, hogy utálom a múltamat, nem igaz, miért utálnám? A főiskolán talán nekem tényleg több problémám volt, mint a többieknek, sokkal kevésbé találtam meg önmagam, mint ők, kevésbé tudtam képviselni azt, ami vagyok a színpadon, kevésbé voltam határozott, a többiek 20-21 évesen már megtalálták azt, ami érdekli őket, én mindig kerestem.

A hét hónapos terhes Kovács Patrícia Dénes osztálytársa volt, ő maga is szerepel a darabban, sőt azt is elárulta, Dénes szorongásos fiú volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek