Starity

Bella Thorne számára fontos az állatvédelem

2013. augusztus 07. 11:11   |   Szerző: Fannii98

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bella Thorne hiába elfoglalt mostanában az új filmjei miatt, mégis van ideje a barátaival lenni, és átlagos tinédzserhez illően viselkedni, melyről az MTV-nek adott interjújában mesélt.

hirdetés
Bella Thorne számára fontos az állatvédelem

Az MTV elbeszélgetett a fiatal sztárral – kiderült, mikor Bella nem a világot menti meg, szeret állatokkal játszani és baseballmeccsekre járni a barátaival.

Nagy rajongója továbbá a Human Societynek (megfelelője a magyar Emberi Erőforrások Minisztériumának) és munkának, amit végeznek: otthonokat találnak a hontalan állatoknak. „A Human Societyval olyan nagyszerű együtt dolgozni. Ott mindenki annyira kedves és támogató, és mind állatszeretők, mint én.”

Amikor a Disney többi „öregdiákjáról” kérdezték, Bella elárulta, hogy Ryan Goslingot választaná Justin Timberlake helyett, Britney Spearst pedig Christina Aguilera helyett – és nagy rajongója Meridának (Merida, a bátor). Nemcsak azért szereti, mert mindketten vörös hajúak, hanem mert „Merida nem fél kiállni önmagáért és másnak lenni.”

A napokban lett négymillió követője a Twitteren, és ezért a rajongóinak élő chatet rendez, valamint válaszolni fog rajongói kérdésekre is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek