Starity

Leonardo DiCaprio új barátnővel mutatkozik

2013. augusztus 07. 14:02   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Leonardo DiCaprio felett is múlnak az évek, már nem az az ifjú titán, akit a Rómeó + Júliában láthattuk Claire Danes oldalán. Azonban miközben ő öregszik, a barátnői egyre fiatalabbak!

hirdetés
Leonardo DiCaprio új barátnővel mutatkozik

A nagy Gatsby 38 éves sztárja a szemtanúk állítása szerint a 21 éves Victoria's Secret-modellel, Toni Garrnnal jár. Többen is látták őket édes kettesben kedden a spanyolországi Ibiza szigetén.

A párt még májusban boronálták össze először a Cannes-i Filmfesztiválon. Azóta többször is együtt töltötték az időt és szemmel láthatóan remekül megértik egymást. Mielőtt Spanyolországba érkeztek volna, Bradley Cooper és barátnője, Suki Waterhouse társaságában élvezték Belize szépségeit, majd Ibizán egy barát jachtján romantikáztak.

Toni Hamburgban, Németországban született és már számtalan neves tervezővel dolgozott – Calvin Klein, Dior, Hermès, Dolce & Gabbana. 2011-ben csatlakozott a Victoria's Secrethez. Aktív használója a közösségi oldalaknak – a 21. születésnapját Leo hollywoodi otthonában ünnepelte és több, a bulin készült képet feltöltött az Instagramra – ami azért is érdekes, mert a színész nagyon védi a magánéletét.


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek