Starity

Halálosan megfenyegették VV Cristofelt

2013. augusztus 07. 19:07   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világ egykori szereplőjére, Cristofelre sikerült ráhoznia a frászt az egyik zaklatónak, ugyanis a botrányhős annyira megijedt a fenyegetőzésétől, hogy úgy döntött, a rendőrség segítségét kéri.

hirdetés
Halálosan megfenyegették VV Cristofelt
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

A Való Világ kubai macsójának, Pittman Cristofelnek mindig sikerült hallatnia magáról, ugyanis egyik botránya követte a másikat. Nagyon sok ellenséget szerzett magának felháborító viselkedésével, nem csoda, hogy a sok utálkozó közt akad egy-egy zaklató is. Azonban egyikőjük annyira messzire ment, hogy Cristofel úgy érezte, élete veszélyben van.

A valóságshow sztár-elhatározta, hogy nem hagyja annyiban a dolgot és feljelentést tesz a rendőrségen. Legutóbb, amikor az Omszki-tónál jártak barátnőjével, idegen alakok beléjük kötöttek.

„Arra jött egy kisebb társaság, és belénk kötöttek. Elkezdtek gúnyolódni, azt mondták, hogy egy senkiházi kis p*cs vagyok, aki egy lepusztult, csóró lakásban él a hetedik kerületben. Még az apámat is megszólták, nem tetszett nekik, hogy postásként dolgozik. Majd a barátnőmet, Vivient kezdték el piszkálni, azt mondták, szégyellhetné magát, amiért ilyen pasija van” – mesélte Cristofel a Blikkel készített interjúja során.

Ám a dolog nem maradt annyiban, ugyanis nemrégiben a magyar híresség egy fenyegető hangnemben íródott levelet kapott a közösségi oldalán az egyik férfitól, aki a kötözködő banda tagja volt – megfenyegették, hogy a végén golyót kap a fejébe. Ez bőven elég volt Cristofelnek ahhoz, hogy teljesen kiakadjon. Eldöntötte, hogy nem hagyja, hogy az életére törjenek és a rendőrséghez fordult, akik a Facebook-profilja alapján lenyomozhatják a zaklatókat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek