Starity

Khloe Kardashian házassága bajban van

2013. augusztus 08. 11:11   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lamar Odom, a híres NB1-es kosárlabdázó több, mint hat héten át csalta feleségét, Khloét, amit eddig sikerült titokban tartania... Ám nemrég egy sztriptíztáncosnő is jelentkezett, mondván: Lamar több nővel is megcsalta a lányt. A Kardashian család értetlenül áll a dolgok előtt, s perelni fognak.

hirdetés
Khloe Kardashian házassága bajban van

Csupán pár éve házasodtak össze, máris felhők árnyékolták be Khloe és Lamar szerelmét... Nemrég az amerikai Star magazin hozta nyilvánosságra, hogy Lamar Odom csalta a feleségét egy fiatal jogásznővel, Polina Polonskyval – több, mint hat héten át. A magazin nem riadt visssza a Kardashian család perrel való fenyegetőzésétől, hiszen állítják: bizonyítékaik vannak, s Polina akár hazugságvizsgálón is hajlandó lenne megjelenni.

A magazin szerint Polina a Los Angeles-i Roosevelt Hotelben találkozott Lamarral, aki egy hetet külön töltött Khloétól, mivel házasságuk tönkremenni látszott.

„Teljesen meg voltam döbbenve attól, hogy Lamar külön van Khloétól, mindig nagyon boldognak látszottak – mondja Polina. – Az első csókunk a hotelben történt meg, június 9-én, de akkor több nem történt. Pár nappal később, 13-án a lakásomba mentünk, ott történt meg először a dolog. Több, mint 6 héten át tartott, ám már többé nem bírtam magamban tartani. Lamar azt hazudta, válik Khloétól. Nem akarom a házasságukat tönkretenni, csupán nem akarom, hogy Khloét is átvágja, ahogyan engem” – fakadt ki a lány, aki hazugságvizsgálaton is átesne, hogy bizonyítsa igazát.

Egy másik hölgy, a sztriptíztáncosnő Jennifer Richardson is állítja, hogy eltöltött pár éjszakát a kosárlabdázóval. A 29 éves Jennifer egy éve találkozott Lamarral, Washington DC-ben, egy sztriptázbárban.

Ám egy ismerős szerint Khloe nem fogja hagyni, hogy elhappolják előle a férjét... „Nem válnak el, jobban szerelmesek egymásba, mint valaha. Ez csupán egy félreértés lehet. Mindenesetre, Khloe biztosan nem fogja kitenni Lamart a házából – túlságosan is szereti ahhoz.


Khloe és Lamar világéletükben nagyon boldogoknak tűntek együtt

A Kardashian család és Lamar Odom sem hajlandó nyilatkozni az ügyben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek