Starity

Jerry O'Connell már Speedo-modell is lehetne

2013. augusztus 08. 14:02   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 39 éves amerikai színész jelenleg legújabb sorozatát, a We Are Ment forgatja, és leggyakoribb öltözéke egy Speedo-úszónadrág. Mindenféle színben.

hirdetés
Jerry O'Connell már Speedo-modell is lehetne

„Valószínűleg az a legidegölőbb feladatom, hogy minden egyes nap fel kell vennem ezt a gatyát” – árulta el múlt héten a Television Critics Association egyik eseményén. – „Még csak néhány epizódot forgattunk le és én állandóan egy Speedóban vagyok.”

O'Connell egy elvált férfit játszik, aki két elvált haverjával és egy fiatalabb sráccal lakik együtt, akit mindannyian ellátnak tanácsokkal a kapcsolatokat illetően. Természetesen gyakran lazulnak a medence mellett, így Stuart (Jerry karaktere) gyakran mutogathatja az izmos testét.

A színésznek szerencséje van, hiszen felesége, Rebecca Romijn színésznőként és fotómodellként is sikeres karriert tudhat maga mögött, így tud egyet s mást arról, hogyan mutassunk fürdőruhában a lehető legelőnyösebben.

„A feleségem azt tanácsolta: »Menj, napozz, csinálj pár felülést és talán egy kis Pilatest,« árulta el O'Connell.

Noha nem igazán fogadta meg Rebecca tanácsait, tett néhány apróbb változtatást: edzőterembe jár és light sört kezdett el inni. Romijn annyira büszke a férjére és az általa elért eredményre, hogy fel is töltött egy fotót az internetre, amin a Speedo-gatyás O'Connell látható, a kép előterében pedig a 4 és fél éves ikerlányaik, Dolly és Charlie.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek