Starity

Khloe Kardashian a nagymacskákért kampányol

2013. augusztus 08. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Khloe közismerten nagy állatbarát, így nemrégiben úgy döntött, hogy csatlakozik egy jótékonysági kampányhoz, melynek keretein belül pénzt gyűjtenek a veszélyeztetett fajok fennmaradásának érdekében.

hirdetés
Khloe Kardashian a nagymacskákért kampányol
Fotó: James White/E!

Mindig is hatalmas rajongója voltam az egzotikus macskáknak – a leopárdnak, a tigrisnek, az oroszlánoknak vagy aminek nevezzük őket. És sosem tudtam, hogy már-már a kihalás fenyegeti azokat a tigriseket, akik a vadonban élnek. És amint tudomást szereztem erről az információról néhány évvel ezelőtt, a szenvedélyemmé vált, hogy hallassam a hangom az érdekükben és tudassam az emberekkel, hogy szükségünk van arra, hogy megmentsük a vadont!- hallhatjuk Khloe sorait a kampányhoz készült kisfilmben.

Emellett pedig a valóságshow-sztár a WWF telefonszámát is megosztotta saját Twitter-csatornáján, annak érdekében, hogy a segíteni vágyók hívásonként 10 dollárral támogathassák e nemes célt. Azt is megtudtuk, hogy egyetlen hét alatt az alapítvány már 15.000 dollárral gazdagodott, mely összeget az állatok megmentésére kívánnak majd fordítani.

Az adakozás népszerűsítése érdekében Khloe egy ajándékutat is kisorsol Los Angelesbe, valamint egy vásárlásra költhető utalványt a Dash-be 500 dollár értékben azok között, aki legalább 3 dollárt adakoznak a kampány számára.

A rajongóim erősek. Egy kis varázslattal bármit megtehetsz. Nagyon büszke és hálás vagyok. Tudom, hogy a WWF nagyon hálás a szeretetetekért és támogatásotokért, srácok és ezen felül nincs semmi más. Szóval köszönöm nektek” - nyilatkozta Khloe, aki nemrégiben a PETA állatvédők egyesületének kampányában pózolt meztelenül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek