Starity

Durván kiakadt Nicki Minaj

2013. augusztus 08. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai rappernő durván kiakadt egy kollégája megjegyzése miatt, miszerint nem saját maga írja dalait.

hirdetés
Durván kiakadt Nicki Minaj

Két nappal ezelőtt Nicki Minaj az általa támogatott Myx Fusioöns italmárka egy partiján vett részt, amikor kifelé menet a TMZ egy munkatársa megkérdezte, mit gondol Ramson – szintén rapper – egyik új daláról, melyben azzal vádolja őt, hogy nem saját maga írja a dalszövegeit, és már nagyon sokszor használa fel azokat a dalszövegeket, melyeket ő írt és nem Nicki.

„Mielőtt Nicki hordani kezdte volna ezeket az őrült parókákat, összehoztam neki pár verset, abban reménykedve, hogy ő majd sikerre viszi őket” – írta Ramson Man Alone című számában.

Miss Minaj azonban, hozva a formáját, igen trágárul fogalmazva küldte el melegebb éghajlatra a rappert, meglehetősen kikelve magából annak ellenére, hogy jól érezte magát a bulin.

Minaj az alábbiakat nyilatkozta: „Mi van? Az én zeném jobb mint az övé, ki a f*sz ez a nem normális? Mikor mondta ezt? Jó, még nem vagyok férfi és a niggerek mégis úgy a szájukba kapják a farkamat, mint ahogy most elhúzok innen a francba. Ezt most teljesen komolyan gondoltad? Vitathatatlanul én vagyok az egyetlen női rapper, nincs szükség kib*szott dalszövegíróra.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek