Starity

A 2NE1 Will.I.Am szárnyai alatt

2010. augusztus 17. 23:11   |   Szerző: Candace

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Will.I.Am – aki amellett, hogy a Black Eyed Peas frontembere zenei producerként is tevékenykedik – Cheryl Cole után most a 2NE1-t karolta fel.

hirdetés
A 2NE1 Will.I.Am szárnyai alatt

A Dél-Koreában és szerte a világon számtalan rajongóval bíró 2NE1 hamarosan bemutatkozik az Egyesült Államokban is, és ebben Will.I.Am lesz a négy lány segítségére.

Ha igaz a hír, Dara, Bom, Minzy és CL már jó ideje dolgoznak a producerrel, és tíz dalt már fel is vettek. Mind a tíz dal angol nyelvű, és mivel a négy lány közül hárman kiválóan beszélik és értik a nyelvet, a munka gyorsabban zajlott, mint tervezték.

A YG Entertainment elmondta, hogy még nem határoztak a 2NE1 amerikai debütálásának idejéről, de mivel Will.I.Am elfoglalt lesz a koncertturnéjával és a Black Eyed Peas új albumával, valószínűleg csak a következő évben kerül rá sor.

A YG ígéri, hogy a lányok nem fogják elhanyagolni koreai rajongóikat, és a promóciós körút az Egyesült Államokban nem lesz hosszú. Ráadásul 2011 elején a banda Japánban is bemutatkozik majd, így a YG-nek nem lesz könnyű dolga, ha meg akarja oldani, hogy a 2NE1 három országban is tevékenykedjen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek