Starity

Kate Upton borzalmasan érezte magát egy címlap miatt

2013. augusztus 08. 19:07   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A topmodell-színésznő legújabb megnyilatkozása igencsak kínosra sikeredett. Első Sports Illustrated-es címlapfotója ugyanis szerinte annyira csapnivaló lett, hogy sírva fakadt, mikor meglátta azt.

hirdetés
Kate Upton borzalmasan érezte magát egy címlap miatt

„Csak az kavargott a fejemben, hogy ha ezt az összes férfiismerősöm látja, akkor a legnagyobb ****-nak fognak tartani. Az összes srác velem akarta dedikáltatni a már megjelent a címlapot... Minden egyes srác vagy házas vagy vőlegény volt, úgy éreztem, mintha én lennék az ajándék a legénybúcsúra. Megalázó volt” – mesélte el érzelmeit az Elle magazin szeptemberi kiadásában.

Kate Upton – akit hamarosan Cameron Diaz es Leslie Mann mellett láthatunk – 2012-ben került fel a Sports Illustrated címlapjára, majd idén is őt választották.

A modell kifogásolta a címlapfotót, ám mivel már a fotózás előtt megkötötték a szerződést, nem volt beleszólása a dolgokba. Kate úgy érzi, 20 évesen túl sokat mutatott meg magából, s ezáltal közönségessé vált az emberek szemében.

„Nem vagyok játékszer, egy érző, csupaszív, fiatal nő vagyok, aki többé nem fogja hagyni, hogy kihasználják! Úgy lettem sztereotipizálva, mint egy buta, nagymellű szőke!” – mesélte felháborodottan Kate, ám szó szót követ... a 2012-es címlapja sem sikerült éppen ártatlan fotónak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek