Starity

Szakított Lily Collins és Jamie Campbell Bower

2013. augusztus 08. 22:10   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Meglepetésként érte a rajongókat, mikor a mai napon kiderült, hogy a két színész minden előjel nélkül búcsút intett egymásnak.

hirdetés
Szakított Lily Collins és Jamie Campbell Bower

Lily Collins és Jamie Campbell Bower 2012 júliusában vállalták fel hivatalosan kapcsolatukat, miután találkoztak közös filmjük forgatásán. Éppen A végzet ereklyéi: Csontváros promóciós körútja közepén jártak, mikor váratlanul kiderült, hogy egy év után szakított a sztárpár. A hír minden rajongót váratlanul ért, hiszen pár napja még boldogan nyilatkoztak egymásról.

„Nagyon ügyesen csinálták közösen a körutat, megpróbáltak egymáshoz kedvesen viszonyulni. Mindenesetre, továbbra is nagyon jó barátok” – nyilatkozta egy közeli forrás a Us Weeklynek.

Ennek ellenére nem lesz alkalmuk kerülni egymást, ugyanis mindketten megjelennek a Csontváros premierjein különböző országokban, ősszel pedig megkezdődnek a sorozat második részének, a Hamuvárosnak a forgatásai. Annyi biztos, nem lesz könnyű dolguk, mivel a képernyőn szerelmeseket alakítanak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek