Starity

Hét sztori, amiről lemaradhattál

2013. augusztus 10. 11:11   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jennette McCurdy és Barbee is frizurát váltott, Miley elárulta legújabb albuma nevét, és Nicki Minaj is kiverte a biztosítékot legújabb pucér fotójával.

hirdetés
Hét sztori, amiről lemaradhattál

Fény derült Miley Cyrus albumának a nevére

Sokan várják már Cyrus kisasszony negyedik albumát. Miley augusztus 6-án tweetelt egy rövid, egyszerű és kissé homályos üzenetet, miután meglett a 13 millió követője a Twitter-fiókján, amelyből kiderült, hogy következő. albumának a neve a Bangerz.

Egyébként Miley nemrég közzétette, hogy szeretne még egy tetoválást, melyet a híres tetoválóművész, Kat Von D fog elkészíteni.

*

Nicki Minaj ismét megmutatta magát

Jó dolog a hosszú haj. Nicki Minaj új képet osztott meg az Instagramon magáról augusztus 7-én, szerdán, melyen pucéran látható – majdnem pucéran. A 30 éves rapper hatalmas kebleit hosszú, sötét hajával fedte el mindössze.

*

Jennifer Aniston a hétvégén férjhez megy?

Források szerint Jennifer Aniston és vőlegénye készek összeházasodni és azt szeretnék, hogy erre mielőbb sor kerüljön. Hatalmas bulit csapnak augusztus 10-én, Justin születésnapján, de közeli barátok szerint nagy a valószínűsége, hogy duplán ünnepelnek majd.

„Mindenki meg van arról győződve, hogy ez lesz a nagy nap.” Anistonék esküvőjéről hónapok óta pletykálnak, így nem lepődnénk meg, ha ez is egy kósza álhír lenne csupán.

*

Lindsay Lohan továbbra is tartja a kapcsolatát édesanyjával

Lindsay és az anyja, Dina Lohan nem beszélhettek a rehabilitáció alatt, ugyanis miután legutóbb elváltak egymástól, az anyja részeg volt. Nem volt biztos, hogy Lindsay ennek ellenére is tovább tartja-e a kapcsolatot édesanyjával, mivel próbál józan maradni, míg anyja rendszeresen a pohár fenekére néz.

A színésznő egy képet osztot meg a Twitteren az alábbi szöveggel: „Szeretlek, anyu! Imádom ezt a képet, én és Mikey vagyok rajta.”

*

Drake válaszolt Amanda Bynes Tweetjeire

Drake végre vette a fáradtságot és válaszolt a tucatnyi Amanda Bynes-tweetre, amit róla írt.

A 26 éves rapper az XXL augusztusi számának a címlapján szerepelt és megosztotta gondolatait a 27 éves színésznő tweetjeivel kapcsolatban. „Nem is tudom, ki csinálja, vagy mi ez. Ha ő ezt csinálja, csinálja, de ez egy kicsit fura és zavaró.”

*

Jennette McCurdy rózsaszín lett

Pinkre festette haja egy részét, majd néhány képet megosztott a követőivel is a Twitteren. Azon sem lepődtünk volna meg, ha Jaime Presslyhez, Miley-hoz és Beyoncéhoz hasonlóan rövidre vágatta volna a haját, hiszen ez a legújabb trend Hollywoodban, de nekünk bejön!

*

Barbee frizurát váltott

Maga mögött hagyta a démonian sötét frizurát: tegnap délelőtt egy fotót osztott meg Facebook-profilján, amelyen érdekes, narancssárga színű hajkoronával látható, majd pár órával később az Instagramon mutatta be a teljes végeredményt: világosbarnára festette a haját! Szerintünk remekül áll – szerintetek?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek