Starity

Usher fia majdnem megfulladt

2013. augusztus 09. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az R&B-sztár legidősebb fia, az ötéves Usher Raymond V balesetet szenvedett a család otthoni medencéjében.

hirdetés
Usher fia majdnem megfulladt

Egy éve vesztette el mostohafiát az amerikai énekes, és most újabb tragédia érte a családot: Usher Raymond V a családi medencében játszott, mikor a karja beragadt a lefolyóba, és nem tudta kiszabadítani magát.

A szobalány azonnal a segítségére sietett, de próbálkozása hiábavaló volt, végül a házban dolgozó két férfi próbálta megmenteni az ötéves fiú életét, akit végül újra kellett éleszteni. Raymond V-t azonnal kórházba szállították, ahol elvált szülei virrasztottak mellette.

„Usheré a felügyeleti jog és nem hajlandó Tamekánál hagyni a kölyköket még akkor sem, ha épp nincs a városban. Tameka úgy gondolja, hogy a gyerekeket dadák nevelik fel, pedig az anyjuk mellett lenne a helyük” – nyilatkozta egy közeli forrás a People-nek.

Úgy néz ki, a Raymond család legidősebb fia hamar rendbe jön, hiszen az orvosok minden tőlük telhetőt megtesznek a csemetéért, aki egyébként már van olyan erős, hogy ételekről beszélgessen és ennivalót kérjen édesanyjától.

A hét elején történt balesetről Usher csak a minap nyilatkozott: szerette volna megköszönni az imákat, de különösen a házban dolgozó úriemberek felé nyilvánította ki háláját, akik megmentették gyermeke életét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek