Starity

Nyilvánosságra került Avril lemezborítója

2013. augusztus 09. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Korántsem mondhatjuk, hogy Avril Lavigne unatkozik, hiszen a szőkeség amellett, hogy nemrégiben kimondta a boldogító igent párjának, Chad Kroegernek, hamarosan megjelenő, saját magáról elnevezett albumát népszerűsíti.

hirdetés
Nyilvánosságra került Avril lemezborítója

A kanadai dalospacsirtától már megszokhattuk az évek során, hogy sohasem ismételgeti önmagát és minden albumának megjelenésekor valami újat hoz a zeneiparba. Idén sincs ez másként, hiszen gőzerővel folynak a munkálatok, hogy még idén megjelenhessen az énekesnőről elnevezett következő nagylemez, melynek előfutárai, a Here's To Never Growing Up és a Rock N Roll máris belopták magukat az énekesnő rajongóinak a szívébe.

A 28 éves énekesnő nemrégiben saját Facebook-oldalán prezentálta a hamarosan megjelenő album borítóját egy kedves kis üzenet kíséretében:

„Szeretném megköszönni az összes rajongómnak azt a fantasztikus támogatást, amit nyújtotok! Itt egy exkluzív kép az új, saját magamról elnevezett album borítójáról!”írta Avril, majd később a Twitter-csatornáján tette közhírré, miszerint ezentúl az Instagramon is elérhető lesz a @AvrilLavigne felhasználónév alatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek