Starity

Klippremier: Alana Lee – Dream Out Loud

2013. augusztus 09. 13:01   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Augusztus 8-án napvilágot látott Alana Lee legújabb videoklipje, a Dream Out Loud, amely egy életen át tartó barátságról szól.

hirdetés
Klippremier: Alana Lee – Dream Out Loud

Nagyon nehéz megtalálni azt a bizonyos legjobb barátot, aki mellettünk áll a bajban, tanácsokat ad, jókat lehet vele beszélgetni és számos közös emlékünk vannak, amelyekre mindig szívesen emlékszünk vissza. Egy ilyen barátságról szól Alana Lee tegnap megjelent megható videoklipje, a Dream Out Loud.

A videó egy Alana által alakított lányról és egy Ryan nevű fiúról szól, akik egészen kiskoruk óta nagyon jó barátságot ápolnak, a fiú betegsége azonban szomorúságot hoz az életükbe. Mikor a lány meglátogatja barátját a kórházban, a sírást nehezen visszafogva inkább mosolyogva lép be hozzá, miközben emlékek sokasága elevenedik meg előtte.

A Yahoo Finance internetes oldal inspirálónak nevezte az énekesnőt, aki ezzel a dallal bebizonyította énekesi tehetségét. A szerzemény szövege egyébként Thomas Barsoe, Lars Halvor Jensen és Pam Sheyne munkája és felkerül majd az énekesnő EP-jére, amely a közeljövőben kerül majd a boltok polcaira.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek