Starity

Lindsay Lohan a The Wanteddal partizott

2013. augusztus 09. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még csak nyolc napja annak, hogy Lindsay Lohan elhagyhatta a rehabot, ahol a bíróság által kiszabott 90 napos büntetését töltötte, ám a 27 éves énekes- színésznő máris bulizással töltötte szabadidejét, méghozzá a The Wanted társaságában.

hirdetés
Lindsay Lohan a The Wanteddal partizott

Egy bennfentes árulta el az Us Weeklynek, hogy Lindsay Lohan augusztus 7-én egy Los Angeles-i hotelben bulizással töltötte az éjszakát a brit fiúbanda, a The Wanted társaságában. A szemtanú elmondása szerint a színésznő rosszabbul nézett ki, mint korábban, valamint állítása szerint a biztonságiak kísérték ki Lindsay-t, amiért túl zajos volt.

A The New York Post beszámolója szerint Lindsay Max George-dzsal mulatozott, akivel még 2012 decemberében hozták hírbe, ám ennek ellenére valószínűleg továbbra sincs több köztük a barátságnál, Lindsay csupán meglepetést akart szerezni Maxnek azzal, hogy meglátogatta.

A Bajos csajok sztárja nemrégiben Piers Morgannak nyilatkozott arról, hogy mit jelentett számára a rehabilitáció az elmúlt években:

„Nem hiszem, hogy arra lenne szükség, hogy bezárjanak három hónapra. Nem hiszem, hogy erről szólna a rehabilitáció. Értelmetlen engem állandóan rehabra küldeni. Az első néhány alkalommal, amikor a bíróság rehabra küldött, olyan volt, mint egy vicc, egy gyilkos időszak. (...) Úgy gondolom, hogy vannak hasznosabb dolgok, amik jobbá tehetnek engem, mint a rehab. A legjobb dolog, amit tehettek értem, az az, ha elküldtök idegen országokba, ahol gyerekekkel foglalkozhatok” – nyilatkozta Lindsay, aki a 2014-es Oprah új fejezet című dokumentumfilmben is fel fog majd tűnni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek