Starity

Az Emblem3 imádja Selena Gomezt

2013. augusztus 11. 11:11   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Emblem3 mostanában szoros kapcsolatot ápol Selenával, ugyanis ők lesznek Miss Gomez turnéjának előzenekara, így érthető, hogy áradoztak róla.

hirdetés
Az Emblem3 imádja Selena Gomezt

Az X Factor egyik legnagyobb felfedezettje, az Emblem3 bár nem nyerte meg a versenyt, mégis ország-világ megismerhette őket a tehetségkutató által és most egy hatalmas lehetőséget is kaptak, hogy még ismertebbek legyenek.

Ezt a lehetőséget pedig nem mástól kapták, mint Selena Gomeztől, aki megkérte a bandát, hogy legyenek turnéján az előzenekar, a fiúk pedig nemrég a Parade.com-nak áradoztak a Come & Get It énekesnőjéről.

Azt hiszem, hogy az X Factorban látott minket, így egyik nap elküldte hozzánk a menedzserét, hogy szervezzen egy találkozót, mert minket akar előzenekarnak. Ez egy fantasztikus lehetőség, ezért mindig hálásak leszünk neki. És ami még ennél is jobb, hogy nagyon jóban vagyunk, együtt lógunk, SMS-ezünk, nemrég Disneylandben voltunk együtt és néhány haverral. Ez szó szerint életünk legjobb szakasza. Imádnivaló csaj!” – mondta az egyik tag,  Wesley Stromberg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek