Starity

Bellezas Panamá 2013: íme, a győztesek

2013. augusztus 10. 18:06   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Augusztus 9-én került megrendezésre a Bellezas Panamá 2013 szépségverseny, mely végén kiderült, ki fogja Panamát képviselni az idei Miss International és Miss Earth nemzetközi versenyeken.

hirdetés
Bellezas Panamá 2013: íme, a győztesek

Bibi Urriola, Lesbia Lobo, Estefanía Mora, Johanna Batista, Katherine Herrera, Alba Ríos, Julianne Canto, Walkiria Córdoba, Patsy Gutiérrez és Betzy Madrid voltak az idei Bellezas Panamá szépségverseny döntősei, kiknek nevére júniusban derült fény.

A verseny döntőjére augusztus 9-én került sor, mely a lányok bemutatkozásával kezdődött, majd a tíz döntős felvonult bikiniben és estélyi ruhában, ezt követően pedig kihirdették az öt legszebbet, akik Patsy Gutierrez, Lesbia Lobo, Johanna Batista, Betzy Madrid és Walkiria Córdoba lettek.

A lányok egy újabb pontozáson estek át, így alakult ki a végles sorrend. Az ötödik helyezett a 21 éves Walkiria Córdoba lett, negyedik helyen Patsy Gutierrez végzett, a harmadik, aki elnyerte a Miss Panamá Caraibes Hibiscus címet, Lesbia Lobo lett.

A Miss Earth Panama 2013 koronát Johanna Batista nyerte el, a Miss Internacional Panama címet pedig Betzy Madrid kapta, így ők lesznek azok, akik a Miss Earth és Miss International nemzetközi verseny döntőjén képviselik majd országukat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek