Starity

Liam Hemsworth frászt kap a Twittertől

2013. augusztus 10. 13:01   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Liam Hemsworth nemrég csatlakozott a mikrobloghoz, de állítása szerint, személyes dolgok megosztására nem fogja használni.

hirdetés
Liam Hemsworth frászt kap a Twittertől

Liam Hemsworth még csak nemrég csatlakozott a híres mikrobloghoz, de azt mondta, hogy nem is nagyon fogja használni, mert a médiát távol akarja tartani a magánéletétől.

„A Twitteren nem fogok megosztani semmi személyeset. Igyekszem megtartani magamnak a magánéletem, és nem akarom megosztani minden másodpercben, hogy mi történik velem, a világgal. Szerintem ez egy nagyon jó lehetőség, hogy közelebb kerüljek a rajongóimhoz, és hogy közölhessek velük mindent a készülő filmjeimről. De ez még nagyon új nekem, és a frászt hozza rám” – mondta Hemsworth.

A 23 éves színész, aki jegyben jár Miley Cyrussal, azt is hozzáfűzte, hogy a szexjelenetek is megrémítették , amiket Johnny Depp barátnőjével, Amber Hearddel forgatott új filmjében, a Paranoiában.

„Az intim jelenetek mindig ijesztőek. Mikor sok ember előtt kell valakivel intimebb kapcsolatba kerülnöd, nehéz elengedned és szabadnak érezned magad.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek