Starity

Miley Cyrusnak nem volt tökéletes csókja

2010. augusztus 18. 02:02   |   Szerző: jennymiley00

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tinisztár, Miley Cyrus azt nyilatkozta, hogy a romantikus jelenetekben azért néz ki mindig jól, mert jó világítást kap.

hirdetés
Miley Cyrusnak nem volt tökéletes csókja

A Hannah Montana-sztár azt mondta,  összebarátkozott a film személyzetével, és rávette őket arra, hogy a legjobb fényt biztosítsák a romantikus jeleneteknél, hogy Miley Cyrus gyönyörűnek látszódjon.

Miley ezt nyilatkozta a Virgin Mediának: „Mi teszi tökéletessé a filmekben a csókjeleneteket? Beavatlak egy kis titokba: a legjobb dolog amit megtanultam a forgatások alatt, hogy össze kell barátkozni a világítós sráccal. Mert így el tudod érni, hogy minden egyes jelenetben jól nézz ki – és így fog tökéletesnek tűnni a filmes csók. Ez az én trükköm színésznőként. Barátkozz össze a világítós sráccal és akkor minden oké lesz!”

Azt is beismerte, hogy bár ő élvezte az első csókot a mostani barátjával, Liammal, de valójában a csók közel sem olyan tökéletes, mint amilyennek a Hollywood megpróbálja beállítani.

„Minden filmbe a csók eleve be van tervezve. Leírják, hogy ez lesz a legtökéletesebb csók – de a valóságban ez nem valószínű, hogy bárkivel megtörténik. Klassz, hogy meseként tudom élni az életemet, de ez nem a valóság.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek