Starity

Amanda Bynes gyámság alá került

2013. augusztus 10. 16:04   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az augusztus 9-én megtartott tárgyaláson a bíró további 30 nap pszichiátriai kezelést rendelt el Amanda Bynesnak, valamint egy ideig szülei gondoskodnak majd róla.

hirdetés
Amanda Bynes gyámság alá került

Augusztus 9-én tárgyaltak Amanda Bynes ügyében, arról volt szó, hogy a színésznő kijöhet-e a pszichiátriáról, illetve gyámság alá kell-e helyezni. A döntés értelmében még 30 napig kötelezően bent kell maradnia az intézményben, illetve ideiglenesen gyámság alá helyezték. Szeptember 30-áig a szülei felelősek érte és ők rendelkeznek a sztár vagyona felett is.

Amanda állítólag nem elégedett azzal, hogy gyámság alá került, de mindent megtesz a gyógyulás érdekében. A hírek szerint ugyanis jól reagál a kezelésekre, de mivel idő kell ahhoz, hogy kiderüljön, mennyire lesz hatásos a kezelés, ezért volt szükség arra, hogy tovább maradjon a pszichiátriai intézetben.

A bíró egyébként azt is elárulta, hogy szeretne személyesen találkozni a hírességgel, hogy a továbbiakban megfelelő döntést tudjon hozni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek