Starity

Justin Bieber nemcsak köpköd, rugdos is

2013. augusztus 10. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Perrel fenyegetőzik egy fiatal modell, akivel a kanadai énekes összeverekedett.

hirdetés
Justin Bieber nemcsak köpköd, rugdos is

Justin Biebert ismét beperelhetik: ezúttal egy férfi modell, Wayne Rennalls állítja azt, hogy egy nightclubban az énekes belerúgott, miután dulakodni kezdtek a sztár haverjaival.

A 22 éves Wayne-nek a verekedés során letört egy darab a fogából, valamint monoklival gazdagodott – rendőrségi jelentések szerint nemcsak Biebert, hanem annak barátait is perelné, akik részt vettek a dulakodásban, ugyanis szerződését is elveszítheti a modellügynökségénél a botrány miatt.

„Te hülye kis p*nci, csinálj valamit” – így üvöltözött Bieber a hamptonsi klubban. Wayne természetesen nem hagyta magát, ekkor támadtak rá a többiek. „Odajött az első, felemeltem a kezem, hogy védekezzek, de ekkor jött Bieber is, és rugdosni kezdett.”

Wayne egy befolyásos ügyvédet, Mark Rudnert fogadta fel, valamint pénteken sajtókonferenciát is tartott, ahol elmondta, az énekesnek inkább tinibulikban lenne a helye.


Fotó: JEFF BACHNER/NEW YORK DAILY NEWS

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek