Starity

Hét sztori, amiről lemaradhattál

2013. augusztus 11. 13:01   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elkezdtek egy filmforgatást, de probléma akadt egy kiskedvenccel és új tetoválás is készült az elmúlt napokban. Lássuk kikhez is kapcsolódnak ezen hírek!

hirdetés
Hét sztori, amiről lemaradhattál

Tetkót villantott Nick Jonas

A Jonas Brothers legifjabb tagja néhány napja töltött fel Instagram-profiljára egy fotót az egyik karjáról, amin egy vadonatúj minta díszelgett és természetesen egy rövidke magyarázatot is csatolt hozzá: „Isten nagyobb, mint a csúcs- és a mélypontok”

Fotó: Instagram

*

Noah Cyrus nem érti miért gyűlölik

A Cyrus család legfiatalabb tagja a tegnapi nap folyamán akadt ki Twitter-oldalán, mivel egyszerűen nem tudja felfogni, hogy miért akad ennyi gyűlölője: „Azoknak szól, akik utálnak... miért utáltok... mit ártottam nektek? Csak tudni szeretném, miért utáltok”

A tweet után természetesen követői rögtön megrohamozták, hogy ők szeretik és támogatják, az utálkozókkal pedig ne foglalkozzon.

*

Baj van Justin Bieber majmával

Ki ne hallott volna már a kanadai tinisztár majom-ügyéről, amikor is nem voltak meg a szükséges papírjai, hogy együtt repülhessen a kis Mally-vel, aki ezután két hónapig egy München-i állatmenhelyen volt, majd átkerült a Serengeti vadasparkba, ahol bizony problémák akadtak a kis emberszabásúval, ugyanis nem tud beilleszkedni fajtársaihoz és úgy viselkedik, mint egy ember.

„Mally-nek több időre van szüksége, hogy igazi majom váljon belőle, mint azt gondoltuk. Figyelmen kívül hagyja a többi majmot és teljesen az emberekre van orientálódva és a kismackójával törődik csak” – árulta el a park szóvivője, Juliane Gunkel a Celebuzznak.

*

Madison De La Garza lila hajra váltott

Demi Lovato 12 éves kishúga pénteken mutatta be követőinek a Twitteren új frizuráját és nagyon úgy tűnik, hogy őt is elérte az ombre-láz, ugyanis sötét loknijainak végét lilára festette.

Fotó: Twitter

*

Kim és Kanye nem jut közös nevezőre

Az újdonsült celebszülő-páros a közös gyerek után már az esküvőt tervezi és az Us Weekly információi szerint Kim egy kicsi, privát ceremóniát tervez a családdal és a közeli barátokkal, míg Kanye egy hetedhét országra szóló párizsi lakodalmat akar csapni.

A kérdés már csak az, hogy melyikük fog engedni akaratából és mikor is érkezik el a nagy nap?

*

A szinglik táborát erősíti Emily Osment

Az egykori Disney-üdvöskét összeboronálták már egyik bandatársával és még Hannah Montana-beli kollegájával, Mitchel Mussóval is, Emily azonban a minap véget vetett a pletykáknak egy bejegyzéssel a Twitteren: „Egy buliban vagyok, ami tömve van szerelmespárokkal. Segítség #szingliélet #túlsoksmaci”

*

Elkezdődtek a The Kitchen Sink forgatási munkálatai

Augusztus 7-én láttak hozzá Oren Uziel és Robbie Pickering horror-komédiájának forgatásához, melynek főszereplői Vanessa HudgensNicholas Braun, Mackenzie Davis és Josh Fadem. A munkálatokról Nessa osztott meg néhány képet Tumblr-oldalán az elmúlt napokban és úgy tűnik szorgosan készülődnek már, hogy minden kész legyen a 2014-es premierre.

Fotók: Tumblr

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek