Starity

Férjhez ment Anette Olzon

2013. augusztus 11. 09:09   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Anette és szintén zenész párja, Johann Husgaf már hosszú évek óta boldog párkapcsolatban élnek, ezalatt született is két csodás gyermekük – bár az énekesnő előző házasságából már van egy fia –, most viszont elérkezett a pár életében az az időszak, amikor úgy döntöttek, hogy örök hűséget fogadnak egymásnak, így a boldog eseményre augusztus 10-én, azaz tegnap már sor is került.

hirdetés
Férjhez ment Anette Olzon

Anette és párja, Johann már 2008 óta boldog párkapcsolatban élnek, ez idő alatt pedig két csodás kisfiuk született, Nemo 2010. július 30-án és Mio 2013. március 28-án. Ugyan az énekesnőnek már előző házasságából van egy idősebb fia, de ez semmi akadályt nem jelentett a pár számára, mikor is végül úgy döntöttek, hogy boldogságukat tovább fokozzák egy házassággal, így Netti és Johann mindenki meglepetésére tegnap, augusztus 10-én kimondta egymásnak a boldogító igent.

A pár néhány képet és még egy videót is megosztott rajongóikkal a Facebookon egy pohár pezsgővel a kezükben „Meglepetés! =)” név alatt, ami tulajdonképpen egy üzenetnek is mondható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek