Starity

Taylor Swift diplomát szeretne

2013. augusztus 11. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Taylor Swifttel a Marie Claire készített egy rövid Kérdezz-feleleket, amelyből kiderült, mitől fél a legjobban, mit szeretne elérni, és miket hallgat szívesen.

hirdetés
Taylor Swift diplomát szeretne

A Marie Claire rendszeresen készít A-listás sztárokkal Kérdezz-feleleket, ezúttal a countryénekesnő válaszolt kérdéseikre. Elárulta, leginkább a negyvenes, ötvenes, hatvanas évekbeli slágereket hallgatja, de szereti a Just One Look című dalt Doris Troytól és a The Beach Boys örökzöld slágerét, a Wouldn't It Be Nice-ot is.

Örömmel támogatja az olyan szervezeteket, amelyek az oktatással, zenei programokkal, rákkutatással kapcsolatosak, szívén viseli a gyerekek sorsát. A tanulmányokat pedig annyira fontosnak tartja, hogy bakancslistáján az szerepel, hogy sikerüljön lediplomáznia.

A képernyőkímélőjén barátaival, Lenával, Ashley-vel és Jessicával látható, az egyik fellépése előtt készítette a testvére a fotót. A hűtőmágnesei között szerepelnek olyan országok, városok miniatűr képei, ahol már járt, valamint egy apró Grammy-mágnes is, hiszen „miért ne?”

És mitől fél a legjobban? A tengerisünöktől, attól, hogy rákeressen magára a neten, a fülbemászó bogaraktól és attól, hogy letartóztatják!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek