Starity

A legcukibb celebgyerekek 2013-ban

2013. augusztus 12. 13:01   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Minden kisgyerek aranyos és szép, ám némely kisgyermek láttán annyira jó érzés tölti el a szívünket, hogy azt kívánjunk: bárcsak a mi gyerekeink is ilyenek lennének a jövőben. Bemutatjuk 2013 legcukibb celebrity-gyerekeit!

hirdetés
A legcukibb celebgyerekek 2013-ban

Katie Holmes és Tom Cruise kislánya, Suri

A gyönyörű hétéves kislány máris divatot diktál: már többször hordott az utcán magas sarkút, a legdrágább divatházakból hozatják a ruháit és állítólag hisztissége sem ismer határt. Surit valószínűleg sokszor fogjuk még látni az újságokban.

Gwen Stefani fiai, Zuma és Kingston

A két kisfiú a platinaszőke énekesnő gyengéi: a divattervezésbe is belekóstolt Gwen Stefani mindig a legújabb trend szerint alakítgatja fiai stílusát: ám hajukat nem festeti, ők is platinaszőkén jöttek a világra.

Miranda Kerr és Orlando Bloom kisfia, Flynn

A kis Flynn Bloom 2011-ben született, és máris mindenki a cukifaktoráról beszél: Miranda gyönyörű mosolya és Orlando sármossága már most látszik a kétéves kisgyereken... Imádnivaló!

Kourtney Kardashian kisfia, Mason

A kis Mason Dash Disick 2009 decemberében született, s bár jelenleg pletykák folynak arról, ki is az igazi édesapja, kétségtelen, hogy az egyik legédesebb kisfiú Hollywoodban.

Halle Berry kislánya, Nahla

A kis Nahla édesapja a francia modell, Gabriel Aubry, szülei egy fotózás alkalmával találkoztak, még 2005-ben. Bár a pár útjai azóta már különváltak, az ötéves Nahla semmiben sem szenved hiányt: hamarosan kistestvére érkezik az „új papa”, Olivier Martinez jóvoltából.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek