Starity

Victoria: „A Beckham család normálisabb, mint bárki hinné”

2013. augusztus 11. 21:09   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Beckham család lassan 20 éve rivaldafényben áll – Victoria mint divattervező és főállású anya tevékenykedik, míg Davidet világklasszis futballistaként ismerhettük meg. Ám állításuk szerint egyszerűbben élnek, mint azt gondolnánk.

hirdetés
Victoria: „A Beckham család normálisabb, mint bárki hinné”

A négygyermekes anya, Victoria állítása szerint kevésszer látni őt ötcsillagos szállodákból kijönni, inkább a gyerekeivel foglalkozik, mintsem partira járna.

„39 éves vagyok, rég kinőttem a partikból. A vezetéknevem és a családom híres, vannak rendezvények, amiken meg kell jelennem, de éppen olyan vagyok, mint egy átlagos családanya. Amint a gyerekek ágyba kerülnek, [a bulik helyett] inkább dolgozom, felteszek egy arcpakolást vagy kiszedem a szemöldököm – mondjam Beckhamné.

Victoria már több, mint 14 éve David felesége, pedig jó pár válságot átélt már a házasságuk – mégis szeretik egymást. A házaspár egyre jobban örül a közösen együtt töltött időknek, ugyanis David hivatalosan is visszavonult a focizástól, a jövőben majd edzőként szeretne tovább tevékenykedni – ami azt jelenti, több ideje jut a családjára.

Victoria – majd később gyerekeik – 15 éve utazgattak folyamatosan, hogy támogassák Davidet. Éltek már Manchesterben, Madridban, Londonban, Los Angelesben, de New Yorkba is költöztek már. A Beckham család lakhelye egyelőre Los Angeles, de sokat ingáznak a városok között.


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek