Starity

Új esély Stohlnak a tévében?

2010. augusztus 18. 12:12   |   Szerző: cintia0023

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egyik kereskedelmi csatorna újra műsorra tűzi az egykor népszerű műsorát, amelyhez műsorvezetőket keresnek. Stohl András neve is felmerülhet.

hirdetés
Új esély Stohlnak a tévében?

A baleset, amely mindent megváltoztatott Stohl Buci életében, de most talán új esélyt kaphat, hogy kicsit kitisztuljon a megfeketedett hírneve. Sokak szerint a pokolba kellene száműzni a népszerű műsorvezetőt, mások épp az ellenkezőjét állítják, hiszen mindenki hibázik, senki sem tökéletes.

Most talán esélyt kaphat a hírhedt műsorvezető az újrakezdésre a show-k világában. Az egyik kereskedelmi csatorna hét év után újra műsorra tűzi népszerű valóságshow-ját.

Stohl András a Géniuszban

A csatornának sok erőbedobásra van szüksége, hiszen az egykor népszerű valóságshow-széria sok anyagiakat igényel. A legutóbbi évad egymilliárd forintot emésztett fel, mint azt hírül adta az egyik bulvárlap.

A gazdasági válság idején egy televíziós csatorna nem engedheti meg magának a bukást, és kész mindent bevetni a siker érdekében, jelen esetben Stohl Andrást. A sztár a korábbi évadok műsorvezetőjének tudhatja magát, de vajon most is kész erre a szerepre?

A felkérés segítene beindítani a most zötykölődő karrierjét, hiszen korábban sok felkérést visszavontak. Vajon Bucinak segítségére lesz az egykor népszerű valóságshow?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek