Starity

Nico Rosberg megnősül

2013. augusztus 11. 22:10   |   Szerző: raquel93

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nico Rosberg végre rászánta magát és 10 év után megkérte barátnője, Vivian Sibold kezét.

hirdetés
Nico Rosberg megnősül

Nico és Vivian 2003 óta egy pár, bár már szüleik révén nagyon régóta ismerik egymást, hisz anyukáik már 30 éve jó barátságot ápolnak egymással.

2003-ban Nico édesapja, Keke Rosberg jachtján jöttek össze. Sokáig csak távkapcsolatban éltek, hisz Vivian Milánóban tanult lakberendezést, Nico pedig sokat utazott az autóversenyzés miatt, és ha épp nem versenyzett, akkor Monacóban pihente ki a versenyek fáradalmait.

De kettejük között soha nem volt emiatt probléma, két-háromhetenként találkoztak egymással, és elmondásuk szerint nem féltékenykedtek. Ez szerencsére már a múlté és jelenleg Nico kétszobás lakásában élnek boldogan, Monte Carlo belvárosában. Ugyan Vivian ritkán kíséri el Nicót a versenyekre, azért néha felbukkan a paddockban. Ebben az évben például a Monacói és a Silverstone-i Nagydíjon is láthattuk őt.

A nyári szünetben pedig Nico végre rászánta magát a nagy lépésre, és megkérte barátnője kezét, amire Vivian boldogan mondott igent. Az esküvő időpontjáról eddig még nem érkezett hír. Sok boldogságot nekik!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek