Starity

Scarlett és Matthew a Dolce&Gabbana arcai

2013. augusztus 12. 11:11   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Valószínűleg a Dolce&Gabbana egyik legütősebb reklámfilmjét fogják vetíteni a tévék heteken belül!

hirdetés
Scarlett és Matthew a Dolce&Gabbana arcai

Scarlett Johansson és Matthew McConaughey New York egyik negyedében, West Village-ben forgatták a Dolce&Gabbana új parfümjének reklámját.

A 43 éves Matthew – aki a legsármosabb jelzőt is megkapta már több szavazáson – és a 28 éves Scarlett minden idők egyik legszexibb párját alakíthatják az Oscar-díjas rendező, Martin Scorsese kamerái előtt, ugyanis ő rendezi a kisfilmet.

Bár Scarlett nemrég vehette áta hollywoodi Walk Of Fame-en lévő csillagját, Matthew-t jó párszor kikezdte a sajtó az elmúlt időben, ugyanis egy film kedvéért több mint 20 kilótól kellett megszabadulnia – szerencsére már kezdi visszanyerni régi, dögös formáját, hiszen vége a forgatásoknak.

Érdekességképpen elmondanánk, hogy a két színész ez év áprilisában már nekifutott a kisfilm forgatásának, ám Matthew teste és alakja akkor még annyira sovány és beesett volt, hogy a Dolce&Gabbana tervezői úgy döntöttek, pár hónapot várnak, míg a színész „eredeti” kinézetét láthatjuk újra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek