Starity

Alex Kapranos összeesett a színfalak mögött

2013. augusztus 12. 12:12   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Franz Ferdinand sztárja, Alex Kapranos a hétvégén összeesett a színfalak mögött, miután az elfogyasztott mogyoró erős allergiás reakciót váltott ki nála.

hirdetés
Alex Kapranos összeesett a színfalak mögött

A 41 éves énekest egy egész órára kiütötte a roham, miután a budapesti Sziget Fesztiválon véletlenül egy kis adag mogyorót evett – miközben azt hitte, hogy egy egyszerű rizses ételt fogyaszt.

A Cribs énekese, Ryan Jarman jelentette be a hírt a rajongóknak, miután este hatkor színpadra lépett és felkérte őket, hogy támogassák a barátját, Alexet, aki éppen „a halálos ágyán feküdt a színfalak mögött egy mogyoró-incidenst követően”.

A fesztivál egyik szóvivője megerősítette, hogy az egészségügyi személyzet azonnal a sztár segítségére sietett és két injekciót kapott, ami lecsillapította az allergiás reakciót.

A mogyoró-dráma ellenére a banda fellépett a megbeszélt időpontban, este fél nyolckor. Alex szemmel láthatóan jól érezte magát és remek teljesítményt nyújtott zenésztársai, Nick McCarthy, Robert Hardy és Paul Thomson társaságában.

A banda jelenleg a negyedik albumán dolgozik, amely a Right Thoughts, Right Words, Right Action címet kapta és még augusztusban meg is jelenik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek