Starity

Ruhamustra: Teen Choice Awards 2013

2013. augusztus 12. 14:02   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén is megrendezésre került a Teen Choice Awards, melynek házigazdája Lucy Hale és Darren Chris voltak. Lássuk az est legszebb és legrosszabb ruháit!

hirdetés
Ruhamustra: Teen Choice Awards 2013

Idén is rengeteg sztár jelent meg a Teen Choice Awards díjátadón. Legtöbben elkápráztattak minket csodálatosabbnál csodálatosabb ruháikkal, de voltak olyanok is, akik igencsak mellényúltak a ruhájukat illetően. Lássuk először a legszebbeket!

Lucy Hale

Az est egyik házigazdája, Lucy Hale ismét eltalálta a hozzá illő ruhát. A színésznő egy 2014-es, kétrészes, trendi Houghton-miniruhában vezényelte le a díjátadót, amihez hozzáillő fehér Kotur-táskát, Sophie Hughes_ékszereket és fekete pántos Stuart Wietzman-magassarkút párosított.

Darren Chris

A másik műsorvezető, Darren Chris egy Emporio Armani-öltönyben jelent meg és Christian Louboutin-cipőt húzott. Jól nézett ki, az egyszer biztos!

Shay Mitchell

Shay Mitchell most is elkápráztatta a közönséget csodálatos, Jenni Kayne Resort- fekete-fehér egyberészesével. Kiegészítőnek sárgászöld Jimmy Choo-kígyóbőrcipőt választott és Kimberly McDonald-ékszereket viselt.

Bella Thorne

Bella Thorne elhozta az idei Teen Choice Awardsra a trópusokat, egy csodálatos Fausto Puglisi Resort-ruhában. Bella kiegészítőknek fekete magas sarkút, egy fekete DVF-táskát és aranyékszereket talált megfelelőnek.

Logan Lerman

A Percy Jackson fiatal szívtiprója sem vette komolyra megjelenését. Benyúlt a szekrénybe és magára kapott egy kék inget, egy farmert és egy barna cipőt – máris kész a tökéletes megjelenés. Ruháját egy órával és egy karkötővel dobta fel. Laza, tinigálára kifogástalan!

Jordin Sparks

Jordin a díjátadóra egy csíkos, kék-fehér ujjatlan Bebe-ruhát választott, mely kiemeli az énekesnő alakját. Hozzáillő fehér magas sarkút húzott, táskáját Diane von Fürstenberg kollekciójából választotta és Swarovski-ékszereket viselt.

Holland Roden

Holland Roden múltkor mellényúlt a vörös szőnyegen ám ezúttal tökéletesen festett a korához illő napfénysárga Marchesa-ruhában. A csinos miniruhát, élénkpink ajkaival, fehér Edie Parker-táskájával, szintén fehér Manolo Blahnik-magassarkújával és Pomellato és Jacob & Co-ékszereivel dobta fel.

Lily Collins

Lily Collins ismét magasra tette a lécet, ugyanid mesésen nézett ki ebben a Fausto Puglisi-ruhában. A fehér korallszoknya és selyem rövid ujjú felső tökéletes párosítás. Fekete Brian Atwood ’Zenith’ cipőt, Graziela Gems-fülbevalót és EF-gyűrűket és -karpereceket választott összeállításához. Merész, de hatásos!

Jonas Brothers

A Jonas tesók is megjelentek a díjátadón, ahol ők is lazára vették a megjelenést. Mindhárom fiú bőrdzsekit viselt más-más színben, a farmer pedig elengedhetetlen volt.

Chloe Moretz

Chloe Moretz tökéletesen eltalálta a korához illő ruhát. A 16 éves színésznő egy fekete színű Christopher Kane-ruhában jelent meg, melyet színes sávok díszítenek. Jimmy Choo-szandált párosított hozzá.

Selena Gomez

Selena Gomez az est egyik nyertese, káprázatos ruhában vette át a díjat. Egy, a 2013-as kollekcióból való, erdőzöld Cunshine et Och-ruhát viselt, melynek az alsórésze két helyen is vágott. Kiegészítőnek Nicholas Kirkwoodtól választott bézs színű cipőt és arany-aqua színekben pompázó ékszereket.

Nina Dobrev

Nina Dobrev csodásan festett ebben a J. Mendel-darabban. A V alakú kivágás a ruhán kiemeli a színésznő alakját. Narancs Devil Kroell-táskát választott és zöld Dolce & Gabbana-szandált, és Martin Katz-gyémántgomb-fülbevaló járult hozzá a tökéletes megjelenéshez.

Sandra Bullock

Sandra Bullock egy pávamintás Antonia Berardi-ruhában vehette át a díját, melyben csodásan mutat. A ruhához egy fekete pántos szandált választott, és kiegészítőket nem viselt.

Ian Somerhalder

Ian lehet, hogy elmúlt harminc, mégis úgy lépett a szőnyegre, mint egy laza, motoros tini. A Vámpírnaplók sztárja egy fekete pólóban, hozzá illő fekete bőrnadrágban és fekete cipőben jelent meg az estén. A szetthez hozzá csapott még egy karkötőt. Lezser!

Demi Lovato

Demi Lovato sem vitte túlzásba: fehér pólója mellett tökéletesen mutat ez a fekete blézer, amihez egy fekete latexgatyát és fekete magassarkakat választott.

Brittany Snow

A 27 éves színésznő talpig zöldben jelent meg. Ruháját Oliver Tolentino Couture kollekciójából választotta. Bézs színű cipővel és egy narancs színben pompázó Oroton-táskával párosította összeállítását.

Lea Michele

A Glee gyönyörű színésznője, Lea Michele rózsaszínben pompázó Oscar de la Renta-ruhában jelent meg az esten. Tisztelegve volt barátja előtt, felvette a tőle kapott aranynyakláncot, hozzá Tiffany & Co.-platina- és gyémántfülbevalót és pink Jimmy Choo-cipőt választott.

Abigail Breslin

Abigail most nem lőtt mellé; ő is a zöld mellett tette le a voksát, egy ezüst színű kardigánnal és egy bőrszínű, hegyes orrú cipővel párosította a ruháját.

Jenny 'JWoww' Farley

A Jersey Shore sztárja egy elképesztően gyönyörű ruhában jelent meg a díjátadón. Fehér színű cipője és kiegészítői egyszerűen mesésen állnak rajta. A tülluszályt viszonyt szívesen letépnénk, ez a mini anélkül is elképesztő!

Cody Simpson

Ianhoz hasonlóan a fiatal énekes is lazára vette a megjelenést. A fehér ing, melynek ujjainak vége kék színben pompázik, igazán divatos. Hozzá a farmer és a sötét színű cipő tökéletesen passzol. Egyértelműen laza, de menő.

One Direction

A fiúk megint taroltak az esten, mind megjelenésüket illetően, mind díjátvételben. Laza stílusuk, mely egyben elegáns, elég volt ahhoz, hogy bekerüljenek a cikkünkbe. Nagyon jól néznek ki – bár Harry megjelenése egy tengerparti halászéhoz hasonlít!

Erin Andrews

Erin csodásan mutatott ebben a fekete, pántnélküli, egyberészes ruhában, melyhez egy aranyszínű övet társított. Kék táskája és fekete szandáljacsak jobban feldobja a ruhát.

Ashley Benson

A díjátadó hemzsegett a Pretty Little Liars-lányoktól: Ashley egy Giorgio Armani kék-fekete ruhában jelent meg, melynek a szoknyája csipkézett. Cipőjét Rachel Roy kollekciójából választotta, Neil Lane-ékszereket és Edie Parker-táskát választott.


Legrosszabb ruhák:

Crystal Reed

Sajnos Crystal megint mellényúlt ezzel a kezes-lábas Carolina Herrera-ruhával. A Teen Wolf színésznője a fekete-fehér ruha mellé Ashlyn’D-táskát, Neil Lane-ékszereket és LK Bennett ’Flora’ szürke magassarkút választott.

Miley Cyrus

Miley Cyrus ruhája ránézésre nem az igazi, de tökéletesen passzol új, vadabb énjéhez ez a Saint Laurent-bőrdarab. Sajnos azonban nem díjátadón kellett volna így megjelennie, hanem maximum egy sztriptízbárban! Majd legközelebb, Miley!

Naya Rivera

Naya Rivera ismét megmutatta csodálatos alakját a vörös szőnyegen, ám ez a ruha nem igazán illett egy díjátadóra, ugyanis sokan szemet forgatva nézték a színésznőt. Egy 2013-as bőr Alice + Olivia elő-őszi ruhában jelent meg, kiegészítőnek lila Jimmy Choo ’Anouk’-cipőt, szintén Jimmy Choo-táskát és egy vaskos aranynyakláncot választott. A ruha klipforgatáshoz jó, de nem egy ilyen díjátadóra!

Cher Lloyd

Az énekesnő is csatlakozott a Teen Choice Awardshoz, ám idén egy kicsit mellélőtt megjelenésével. A fekete-aranycsíkos kétrészes ruhája nem nyerte el a tetszésünket.

Kerry Washington

A színésznő is lecserélhetné a stylistját – vagy pont ezt tette? Eddig mindig ragyogó rucikban lépkedett a vörös szőnyegen, de ezúttal ezzel a Stelly McCartney-ruhával mellélőtt. A száj- és szívdíszítések egyszerűen förtelmesek. Talán, ami segített a ruhán, az a Christian Louboutin-cipellők voltak.

Hailee Steinfeld

Hailee egy fodros, mandarin-kékszínű, csillagos ruhában jelent meg, mely egyszerűen borzalmas. A ruha alja maga a katasztrófa, és nem igazán emeli ki Hailee szépségét. Ami csak rontott a helyzeten, az a lábbelije. Szüksége van valakinek jósnőre?

Paramore

Hayley haja maga a borzalom, a fekete bőrruci remekül állt volna rajta, ha nem akad bele a rendezvényre való út során egy halászhálóba. A fiúk pedig kinőtték a nadrágjaikat – a turnézás közepette arra sem volt idejük, hogy újat vegyenek! A rémálmainkban se térjen vissza ez a fotó! Brr!

Rebel Wilson

Egy szó: NEM. Rebel lehet, hogy eltévedt, ugyanis úgy fest, mint aki a tengerpartra akart menni szörfözni. Mi ez a búvárruci? Csoda, hogy beengedték!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek