Starity

Jennifer Lawrence részegen adott interjút

2013. augusztus 12. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Augusztus 20-án kerül a standokra a Vogue legújabb száma, amelynek címlapján Jennifer Lawrence látható.

hirdetés
Jennifer Lawrence részegen adott interjút

A színésznőről új fotósorozatot készített Mario Testino, valamint interjút is adott a magazin riporterének, Jonathan Van Meternek, akinek elmondta véleményét a lesifotósokról – nem is akárhogyan: részegen.

Van Meterrel pénteken találkoztak egy visszafogott szórakozóhelyen, ahol a riporter egy vodkát rendelt, majd kisvártatva Jennifer is megjelent, „Lerészegedjünk?” kérdéssel köszöntve őt. A színésznő mindössze néhány üveg sört ivott, és örömmel beszélt színészetről, a fotósokról és mindennapjairól.

„Ha egy átlagos 23 éves lány lennék, és felhívnám a rendőrséget, hogy idegen férfiak a gyepemen alszanak, követnek a Starbucksba, akkor akcióba lépnének. De mivel híres ember vagyok, azt mondják, 'elnézést, kisasszony, semmit sem tehetünk.' Ennek semmi értelme, és nem vagyok vele kibékülve. Normális lány és ember vagyok, nem vagyok elég hosszú ideje a szórakoztatóiparban ahhoz, hogy ezt normálisnak találjam. Nem fogok megbékélni ezzel.”

Több tucat díjjal rendelkezik, idén februárban pedig egy Oscar-szobrocskával gazdagodott. De vajon miért lett belőle színésznő?

„Tudom, hülyén hangzik, de az emberek végre azt mondták, hogy jó vagyok valamiben. És ezt sosem hallottam. Soha. Ezért engedték a szüleim, hogy belevágjak.”


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek