Starity

„Robsten” mégis létezik

2010. augusztus 18. 14:02   |   Szerző: llejja

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég felröppentek a hírek, miszerint Robert Pattinson és Kristen Stewart szakítottak. Az utóbbi napokban azonban olyan képek láttak napvilágot, melyek ennek az ellenkezőjét bizonyítják.

hirdetés
„Robsten” mégis létezik

Az első hírek augusztus 11-én érkeztek, miszerint egy lány látta Robert Pattinsont az Air Canada Montreálba tartó járatán utazni, és állítólag (ezt már több Twitter-üzenet is megerősíti) Rob aznap este már Montreálban vacsorázott Kristen Stewart és Rob legjobb barátja, Tom Sturridge (ő is szerepel a filmben) társaságában.

Másnap már Kristen új filmjének, az On the Roadnak a forgatásán készültek róla képek, ahol egy „Get off my dick” feliratú pólóban sétálgatott.

Nem sokkal később újabb képek jelentek meg Robról és Kristenről, amint a forgatási szünetben romantikus pillanatokat töltenek el együtt, majd aznap este újra együtt vacsoráztak.

Augusztus 16-án azonban sorsdöntő képek láttak napvilágot. Rob, Kristen és Tom egy házibuliba voltak hivatalosak. Taxival érkeztek meg a buli helyszínére, és amíg Tom csöngetett, addig Rob és Kristen csókolóztak.

Az őket lencsevégre kapó fotós is nyilatkozott a Celebuzznak: „A hotelt 8.15-kor hagyták el, majd beültek egy taxiba,  aztán amikor kiszálltak, 25 másodpercig csak csókolóztak, és Tom Sturridge csak ott állt és nézte.”

Augusztus 17-én pedig elhagyták Montreált, azóta már Los Angelesben kapták le őket a paparazzók.

Mi értelme van még tagadni? Vagy ez is csak egy reklámfogás lenne?
Mindenesetre a képek magukért beszélnek. „Robsten” létezik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek